Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFP4F] Jak zainstalować aimbota do BF Play4Free?

LeIIto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich postanowiłem założyć temat w którym znajdziecie filmik, Jak zainstalować cheat/aimbot do BattleField Play4Free

Polecam ogl. filmik jest bardziej szczegółowo wytłumaczone i jak fajnie ustawić tego czita, zapraszam i zachęcam do oceniana i komentowania :)

1345546476-U274919.png

[TuT] Jak zainstalować cheaty do BFP4F + filmik

1345546499-U274919.png

Battlefield Play4Free

Hack

1345546520-U274919.png

Aim bot, Wall Hack, i inne bajery 

1345546528-U274919.png

bfp4f2ukpb.png

1345546557-U274919.png

1345546563-U274919.png

1. Pobierz cheat z strony podanej w opisie filmiku
2. Rozpakuj
3. Włącz gre
4. Uruchom program WinJect
5. W pierwszym okienku wyszukaj proces standardowo jest to BFP4F.exe
6. W drugim okienku wyszukaj plik .DLL BFP4F_hook.dll
7. Kliknij \"Inject\" Jeżeli coś \"piknie\" i przeniesie nas na stronę to znaczy, że wszystko się powiodło.
8. W grze kliknij klawisz \"insert\" na klawiaturze i wyskoczy menu do cheata
9. Ustaw, i baw się dobrze. Done !

1345546568-U274919.png

http://www.speedyshare.com/8A7d2/Battlefield-play4free-Cheaty-by-LeIIto.rar

1345546681-U274919.png

http://chomikuj.pl/leito431/Cheaty+do+gier+PC

1345546578-U274919.png

https://www.virustotal.com/file/e8c18437a17db6adc9f73a2d76a4084e170324b0ea3968e889e5ce98fead2f7f/analysis/

Źródło: www.mpcforum.pl

Cheat może zostać wykryty jako wirus, ale to cheat jeden z lepszych dlatego nie ma powodu do obaw bo tak na prawdę wirusa nie ma, tylko to oprogramowanie jest wykrywane jako szkodliwe :(

xamizo dzięki za generator, nie wiedziałem o nim ;p

Generator by

Jeśli pomogłem daj lajka

;)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja gram na nim juz 3 tydzień i dalej nic :P Ustaw sobie np. neck a nie "head" wtedy w szyje celuje a nie same banie, bo jeśli masz inną klase niż snajper i więcej niż 50% celnośći w głowe od razu lecisz do supportu i cię sprawdzają. Pozdro

Opublikowano

Opanujecie się, ktoś pisał że nie wykrywalny?

Jak ktoś umie grać to go nie zbanują, ja gram trzeci tydzień i ani śladu po jakimś banie.

Opublikowano

A jak bym sobie ustawić żeby mi strzelał w szyje to nie dostane bana ?

hehe, kombinujesz- ale to tak nie działa :)

Najlepiej grać ostrożnie, lub na serwerach bez pb: )

Opublikowano

ustaw: "neck" jeśli chcesz w szyje, i działa, że namierza Ci szyje. Ja osobiście używam szyja albo żołądek, i gram 3 tyg. i nie mam banów itp.

Moja celność % w głowę się zmniejszyła i zmniejsza się nadal ^^ dlatego nie ma bana ;p

Opublikowano

Włączam AiM'a i nie namierza :/

A co ustawiłeś w opcji "AimKey" ?? odp to pomoge ;)

Opublikowano

Co wy tu pierdzielicie ? Myslicie ze jak ktos cheatuje w bf'a to ktos siedzi na specktators i patrzy czy ktos gra na dopalach? to nie cs Pb to jest automat ktory wykrywa szkodliwe oprogramowanie , bez roznicy czy ustawicie aima na glowe, rece, plecy czy cos innego . Pb jest czesto aktualizowany i rozpoznaje szkodliwe kody programu dlatego mozecie nawt aima wylaczyc i grac na samym WH i mozecie sie z tym ukrywac ale jak kod cheata bedzie w bazie Pb to i tak bana wyrwiecie proste

Opublikowano

Co wy tu pierdzielicie ? Myslicie ze jak ktos cheatuje w bf'a to ktos siedzi na specktators i patrzy czy ktos gra na dopalach? to nie cs Pb to jest automat ktory wykrywa szkodliwe oprogramowanie , bez roznicy czy ustawicie aima na glowe, rece, plecy czy cos innego . Pb jest czesto aktualizowany i rozpoznaje szkodliwe kody programu dlatego mozecie nawt aima wylaczyc i grac na samym WH i mozecie sie z tym ukrywac ale jak kod cheata bedzie w bazie Pb to i tak bana wyrwiecie proste

To powiedz mi kolego jak gram to odpalam cheata prawie za każdym razem w sumie teraz od tygodnia już nie gram, nauka i inne sprawy mniejsza o to.

Grałem dosyć długo ze 2 miechy i bana nie mam :O spr. sb. moja nazwa Leito431, a drugi LeitoSKP konto do tej pory czyste.

Opublikowano

Jezu poprostu nie grajcie na EaA official BFP4F server tylko na jakichs innych i spokoj bedzie ..

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

To powiedz mi kolego jak gram to odpalam cheata prawie za każdym razem w sumie teraz od tygodnia już nie gram, nauka i inne sprawy mniejsza o to.

Grałem dosyć długo ze 2 miechy i bana nie mam :O spr. sb. moja nazwa Leito431, a drugi LeitoSKP konto do tej pory czyste.

To grales wkoncu 3 tyg czy 2 miechy? Falszujesz zeznania... gubisz sie w tym co mowisz.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem

gdy klikam incjet to pika i wyskakuje strona ale gra mi wywala z komunikatem bpf4 przestał działać

pomocy :(

możę dlatego że nowa aktualizacja

[font=comic sans ms,cursive][size=5][i][b][color=#ff0000]ave Tomasz[/color][/b][/i][/size][/font]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...